Om LiU CareerGate

LiU CareerGate är en global portal med fokus på studenters jobb- och karriämöjligheter. LiU CareerGate bygger på ett samarbete mellan Linköpings universitet och Graduateland.
Studenter

Kickstarta din karriär

Du som student har möjlighet att skapa en personlig profil och anpassa dina sidor utifrån studieinriktning, kompetenser och önskemål om jobb. Du kan exponera dig själv mot framtida arbetsgivare och följa dessa från din personliga profil. Du kan också prenumerera på annonser från flera hundra olika företag och därmed vara uppdaterad om relevanta jobb som passar just dig.

För arbetsgivare

Hitta rätt kandidat

Som företag har du möjlighet att komma i kontakt med student och alumner från Linköpings universitet med teknisk-, juridisk-, samhällsorienterad-, ekonomisk-, medicinsk-, naturvetenskaplig- eller humanistisk profil. Du har möjlighet att målinrikta dina erbjudanden till specifika målgrupper och därmed uppnå en mer effektiv kommunikations- och rekryteringsprocess.

Hitta dina kandidater idag
Vad är Graduateland?

Ett internationellt nätverket

LiU CareerGate ingår i Graduatelands nätverk som sträcker sig över flera jobbportaler till studenter och nyexaminerade på olika universitet och intresseorganisationer i Sverige och utlandet.

Disclaimer:
De länkar som förekommer på webbplatsen tillhandahålls endast i informationssyfte. Linköpings universitet ansvarar inte för innehåll eller tillgänglighet till eventuella andra webbplatser som kan nås via länk från webbplatsen eller från annan webbplats tillhörande Linköpings universitet.

Webbplatsen kan innehålla länkar till webbsidor tillhörande tredje man. Linköpings universitet ansvarar inte för att behandling av personuppgifter sker på ett korrekt sätt på dessa webbsidor.

All försäljning och utveckling av LiU CareerGate sköts av Graduateland ApS.
För mer information, vänligen kontakta ansvarig person på Graduateland ApS.

Har du frågor eller funderingar?

Mikkel Thorup Pedersen
Graduateland ApS
Ansvarig för LiU CareerGate
Direkt: +45 31197939
E-post: mtp@graduateland.com
Är du arbetsgivare och behöver hjälp? Kontakta: sales@graduateland.com

LiU CareerGate

Vill du veta mer om samarbeten på universitetet?

Namn: Pär Westrin Titel: Samverkansutvecklare
Telefon: 013-288939 eller 070-5522255