Social Media Internship för Viaplay Padel Open hos Viaplay

För andra gången så spelas Viaplay Padel Open, en padelturnering för amatörer i Finland, Norge, Sverige och Danmark. Till detta behöver vi kreativa och drivna personer som gärna har erfarenhet av sociala medier sedan tidigare. Under turneringens gång får ni möjlighet att marknadsföra turneringen, ta hand om sociala medier, samt lära känna en arbetsplats fylld av mediebranchens skarpaste människor.

Exempel på arbetsuppgifter är att skapa en strategi för marknadsföringen, producera innehåll till våra sociala kanaler, samt driva hemsidan. Men här finns också utrymme för egna initiativ som hjälper Viaplay Padel Open framåt.

Turneringen inleds under sensommaren och pågår under hösten. Tidsperioden för praktiken kommer vi tillsammans överens om utefter hur det passar båda parter. Arbetsuppgifter går att utföra på distans men det är att föredra att ni kan utgå ifrån Stockholm och Viaplays kontor på Ringvägen (Södermalm).

En utmärkt möjlighet att skaffa sig både erfarenhet och kontakter, samtidigt som du arbetar med ett spännande och händelserikt projekt. Ta chansen att vara en del av Viaplay Padel Open 2022.