Marknadsassistent hos Riwal Sverige AB

Vill du få en bred inblick i hur arbetet som marknadsassistent med fokus på sociala medier fungerar? Riwal söker nu en praktikant till höstterminen 2022, kanske är det du? Riwal är ett av Sveriges främsta företag inom liftuthyrning. Vårt kontor är beläget i Bromma i västra Stockholm.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer främst att hjälpa till med digital marknadsföring i sociala medier. Roller innebär även till viss del kreativt arbete, eventplanering och strategiarbete. Du kommer att få ta eget ansvar under handledning och använda både din kreativa och analyserande sida. Praktiken har också en internationell touch där bland annat information och budskap ska anpassas till den svenska marknaden.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar en akademisk utbildning i Marknadsföring (eller liknande områden) och som vill få en bred inblick i hur en mindre marknadsavdelning arbetar.

Om verksamheten

Riwal har under årens lopp vuxit till att bli en av de största specialisterna på effektiva och säkra höjdjobb och är idag verksam i 16 olika länder.
Genom att kontinuerligt investera i människor, kvalitet och innovation har Riwal blivit en ledande internationell aktör och därför kan Riwal erbjuda bästa möjliga service till kunder oavsett var de befinner sig. Allt som allt har vi en flotta på ca. 20.000 enheter. Vi är övertygade om att vi med ett sådant riktat fokus kan erbjuda våra kunder överlägsen service, och att vårt överlägsna serviceanbud yttrar sig i säkerhet, effektivitet och lönsamhet för våra kunder. För Riwal är det mycket viktigt att alla arbetar på ett säkert och effektivt sätt på höjden och vi jobbar med ett kontinuerligt förbättringsarbete mot företag och deras anställda.